Fajita (čti Fahíta)

Fajita (čti Fahíta)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 09:53

Suroviny:
1 dl citronové šťávy - měly by to být limes, čili snad limety po česku.
0,5 lžičky česnekového prášku
0,5 lžičky cibulového prášku
0,5 lžičky mletého tymiánu
0,5 lžičky mletého kmínu
1 dl oleje
hovězí plecko

Postup:
Vše smíchejte a naložte maso, ukrojené na slabý plát po vlákně, v lednici přes noc. Rozpalte gril, a grilujte plát masa. Otočte až se odlepí od grilu. Grilujte tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Zároveň ogrilujte sladké i pálivé papriky a cibuli na kolečka. Až je maso hotové, nakrájejte ho na slabé plátky, (teď to tedy bude správně napříč vlákna) a servírujte s paprikami a cibulí.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1123
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x