Stránka 3 z 3

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012, 16:14
od Mánek
Mně to taky zajímalo, protože Svato se chystá na srážení se klepat na mé dveře syrovým candátem (jak ji znám, zas to bude mrcha nejmíň čtyřkilová) a požaduje, abych vymyslel, jak ho udělám. Takže to byl zkušební pokus, většinou na zkoušení novot používám pangase pro jeho nijakou chuť. :)

Takže se nestyďte použít pstruha, velkého okouna nebo i toho candáta, bude to dobré.

A dík za vyzkoušení a jsem rád, že to chutnalo i vám! :)

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 27 srp 2012, 11:44
od parles
Mánku, tak jsem to bramborovo-cuketové pyré udělal, nikoliv však s rybou, ale s krkovičkou. Bylo to prostě vynikající! Ani teď nevím, jestli mi chutnala více ta kaše, nebo maso - to je asi na pováženou, že? Asi už stárnu a blbnu...

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 27 srp 2012, 12:05
od Mánek
Parlesi, mě se to pomalu děje taky, nějak mi začíná chutnat i zelené, a někdy víc než maso! Ale je to na pováženou, to je fakt...

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 27 srp 2012, 12:25
od iva
jj, zjišťuji, že i já jím plevely, bez rozdílu barvy, stále častěji :mrgreen: