Křenový kapr rodiny Vrankovy

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Křenový kapr rodiny Vrankovy

Příspěvekod Mánek » 12 led 2013, 11:42

Výborná úprava kapra, kterou mohli ochutnat účastníci srazu v Malenovicích.

Ingredience:
1000 g porcí kapra,
30 - 50 g strouhaného křenu,
150 g balkánského sýra,
150 ml sladké smetany,
100 g másla,
sůl

Popis přípravy:
Porce kapra velmi mírně osolíme, vložíme do pekáčku vymazaného máslem, na povrchu poklademe plátky másla a pečeme v troubě rozehřáté na 180°C po dobu 10 minut. Po této době posypeme rybu rozdrobeným balkánským sýrem, nastrouhaným křenem a podlijeme smetanou.

Obrázek

Dáme zpět do trouby a pečeme ještě 20 minut. Jako přílohu můžeme podávat vařené brambory nebo chléb. Pokud podáváme ohřívané až druhý den, omáčka se rozleží a získá tím na chuti.

Obrázek
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Ryby a jiné plody moře

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x