Aspik - příprava a vyčištění

Co se nedá pod naše fóra umístit.

Re: Aspik - příprava a vyčištění

Příspěvekod Mánek » 26 srp 2012, 17:50

Pokud ho spotřebuješ do dvou měsíců, stačí horký zavíčkovat, stejně ztuhne a v lednici to v pohodě přečká. Na delší dobu ho raději zasteriluj, bude to jistější. :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Aspik - příprava a vyčištění

Příspěvekod Dag » 26 srp 2012, 19:18

A ještě se Mánku ptám, já maso steriluju hodinu a za dva dny opět hodinu, je to třeba i u tohoto aspiku?
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Aspik - příprava a vyčištění

Příspěvekod Mánek » 26 srp 2012, 19:50

To netuším, já dělám jenom na krátkodobou spotřebu, takže nesteriluji. Ale předpokládám, že by to stačilo jednou, přece jenom to není maso.
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Aspik - příprava a vyčištění

Příspěvekod Dag » 27 srp 2012, 08:09

Děkuji Mánku.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Aspik - příprava a vyčištění

Příspěvekod Mánek » 27 srp 2012, 10:11

Dag, není zač! :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Předchozí

Zpět na Vše ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x