Stránka 2 z 2

Re: Aspik - příprava a vyčištění

PříspěvekNapsal: 26 srp 2012, 17:50
od Mánek
Pokud ho spotřebuješ do dvou měsíců, stačí horký zavíčkovat, stejně ztuhne a v lednici to v pohodě přečká. Na delší dobu ho raději zasteriluj, bude to jistější. :)

Re: Aspik - příprava a vyčištění

PříspěvekNapsal: 26 srp 2012, 19:18
od Dag
A ještě se Mánku ptám, já maso steriluju hodinu a za dva dny opět hodinu, je to třeba i u tohoto aspiku?

Re: Aspik - příprava a vyčištění

PříspěvekNapsal: 26 srp 2012, 19:50
od Mánek
To netuším, já dělám jenom na krátkodobou spotřebu, takže nesteriluji. Ale předpokládám, že by to stačilo jednou, přece jenom to není maso.

Re: Aspik - příprava a vyčištění

PříspěvekNapsal: 27 srp 2012, 08:09
od Dag
Děkuji Mánku.

Re: Aspik - příprava a vyčištění

PříspěvekNapsal: 27 srp 2012, 10:11
od Mánek
Dag, není zač! :)