Stránka 1 z 1

Pečená plněná zelenina

PříspěvekNapsal: 24 lis 2012, 16:52
od Mánek
Myslel jsem původně, že si udělám jen něco lehčího, když je už ten večer, ale teď nějak nevím... Zelenina to sice je, jenže nějaká sytá. No, nevadí, hlavně že to bylo moc dobré, figuru si už víc zkazit nemůžu!

Ingredience:
250 g vepřové plece,
1 lžíce mandlových lupínků,
1 lžíce kokosové moučky,
200 ml kysané smetany,
směs drcených pepřů,
mletá pálivá paprika,
2 lžíce strouhanky,
1 lžíce rozinek,
2 vejce,
olej,
sůl

Zelenina k plnění:
2 silnostěnné papriky,
1 polní okurka,
4 rajčata

Příprava:
Vepřovou plec pomeleme a smícháme se strouhankou, vejci, mandlemi, kokosovou moučkou, usekanými rozinkami a kysanou smetanou. Směs ochutíme solí, pepřem a pálivou paprikou. Papriky rozpůlíme i se stopkami a zbavíme jader. Rajčata na spodní straně skrojíme a vybereme vnitřek, okurku oloupememe, rozkrájíme na čtyři díly a z jedné strany vydlabeme, aby zůstalo dno. Zeleninu naplníme masovou směsí a pečeme na pekáčku podlité trochou oleje a vody při teplotě 200°C po dobu 45 minut. Během pečení zeleninu přeléváme výpekem. Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.

Obrázek

Obrázek

HP

Re: Pečená plněná zelenina

PříspěvekNapsal: 25 lis 2012, 18:54
od drobek
Ale Mánku, pamatuj, že obezita je nemoc a tělo musí být silné aby s ní mohlo bojovat! Takže musíš jíst víc, aby tělo bylo silné, to dá rozum, ne? HP

Re: Pečená plněná zelenina

PříspěvekNapsal: 26 lis 2012, 08:14
od Mánek
Copak já, já to vím, ale vysvětluj to pořád těm hubenejm žížalám, co spolknou na posezení půlku prasete s dvěma řádkama brambor, a není to na nich vidět! Ti mají stále nějaké připomínky, že bych měl zhubnout!

:AD HP

Re: Pečená plněná zelenina

PříspěvekNapsal: 26 lis 2012, 16:02
od drobek
Jojo, to znám. Když vidím v restauracích typu sežer co můžeš ty hory co žížaly s horami jídla, nepřestávám se divit.