Stránka 2 z 2

Re: Muurikka Smoker - elektický gril co umí kouřové aroma

PříspěvekNapsal: 26 čer 2014, 06:04
od kaja11
j3david píše:No to sice jo, ale je to vlastně kus nerezového (?) plechu, drátěný rošt a topné těleso. Nápad samozřejmě se taky platí, ale přece jenom se mi to zdá trochu ulítlé. Ale jestli do toho investuješ, budeme se těšit na tvé poznatky a zkušenosti.
A hlavně - on to vlastně ani není gril, je to taková "zahradní trouba". Asi by mi u toho chyběly takové ty "grilovací rituály" které dělají grilování grilováním .... včetně rad okolostojících a chytrých pivních keců :mrgreen:


Tak nakonec jsem do toho šel a po více jak měsíci provozu říkám, že dobrá investice. Smokr máme doma jako druhý gril mimo zděného grilu. Chuť je zajímavá a jiná než při grilování na ohni, taková jemnější více uzená. Konečně i děcka dají něco z grilu, pořád mrchtaly. Nejvíce vyniknou ryby pstruh, losos zkoušeli jsme i úhoře. Zajímavé je pak kuřecí, zelenina i když tu moc nemusím, ale i vepřové nebo hovězí je OK. Úspěch mají oblíbené klobásy, to dám trochu více dřevěných lupínků, pořádně pročoudím a za 20 minut je vytáhnu a chutnají doslova jak z udírny. :D

Re: Muurikka Smoker - elektický gril co umí kouřové aroma

PříspěvekNapsal: 26 čer 2014, 10:09
od Mirďa
A že by nějaké foto???

Jinak testoval jsem u dealera minulý týden a v průběhu několika dní zařadím asi do nabídky Světa grilů...