Stránka 2 z 2

Re: Dršťky vařené v pomalém hrnci

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011, 23:18
od parles
Tak to já asi žiju v dršťkovém ráji! Mám v dosahu asi čtvrthodinové pěší procházky tři řeznictví, kde se prodávají pěkné syrové dršťky nejméně 3 krát týdně!!! A ještě - mexickou dršťkovou polévku neznám, ale kdysi jsme měli na hotelové lodi v posádce několik Portugalců a ti občas soukromě uvařili dušené dršťky na červeném víně, nebo polévku, do které přidávali vepřové nožičky. Obojí bylo výborné, ale recepty nemám, byly tajné. Zdravím!

Re: Dršťky vařené v pomalém hrnci

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011, 08:53
od Mánek
To je škoda, mohla by to být zajímavá změna. V Itálii jsem jedl dršťky po florentýnsku, které nám uvařila Sonička Noskovička, a byly výtečné. :)

Re: Dršťky vařené v pomalém hrnci

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011, 18:35
od drobek
Tak jsem sem honem přidal recept na menudo, mexickou dršťkovou. A teď jsem jen zvědav co Maňana na to :lol:
http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=89&t=1318

Re: Dršťky vařené v pomalém hrnci

PříspěvekNapsal: 28 lis 2011, 09:33
od miska12
Mánek píše:Docela věřím, že to musí být paráda. Bohužel PH nemám, a na plyňáku to prostě napomalo seštelovat nejde ani omylem. No a u nás v krámech sehnat čerstvé dršťky je horší, než před sametovou fraškou sehnat banány bez fronty...

Tak jsme tady my "dršťkožraví" odkázáni na ty předmražené, předražené a přemočené... :(


Můžeme být rádi že občas jsou i když italské,mražené s haldou vody a vybělené Vizírem.Furt lepší než nic.