Stránka 2 z 3

Re: Svíčková co jsem dostal poštou od Buntera.

PříspěvekNapsal: 17 pro 2011, 17:51
od drobek
Přišla mi zpráva od Jiřího a Elišky, co jako s tím máslem které je mezi ingrediencemi? :AB
Tak jsem se kouk do receptu a ejhle, zapomněl jsem to sem napsat. Opravil jsem teda recept, je to v textu modře.

Re: Svíčková co jsem dostal poštou od Buntera.

PříspěvekNapsal: 08 led 2013, 12:31
od Brutzel-Svejk
Uvařil jsem tuto svíčkovou skoro přesně dle receptu. Jen jsem si nevšiml, že má být citron oloupaný. Trochu mi to zhořklo. Jinak 3-4 hodiny v troubě pod pokličkou. Maso jedna báseň. Dle tohoto návodu se mi povedla perfektní hustá svíčková (zelenina pasírovaná), kterou zvládne i úplný začátečník. Především není třeba ani krapet mouky. Čemuž jsem na začátku nechtěl věřit. CC

Re: Svíčková co jsem dostal poštou od Buntera.

PříspěvekNapsal: 08 led 2013, 15:02
od Brutzel-Svejk
Update: Druhý den se ta slabá hořkost vytratila. Trouba byla nastavená na teplotu ca 100°. Určitě můžete vzít i hovězí zadní bude taky měkoučké, jen musíte dobu pečení asi prodloužit, popřípadě přilít tekutinu.

Re: Svíčková co jsem dostal poštou od Buntera.

PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 10:00
od drobek
Je to hrozný, ale ta omáčka se povede i s kuřecíma prsama, ona snacha hovězí ani vepřové nejí. Tak mám nachystáno až přilítnou kuřecí prsa ála svíčková s bavorským knedlem.

Re: Svíčková co jsem dostal poštou od Buntera.

PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 16:16
od Brutzel-Svejk
Tak si udělej s hovězím pro sebe. Nebo srnci hřbet .