Stránka 2 z 4

Re: Růžový sliz

PříspěvekNapsal: 22 led 2012, 14:31
od Brutzel-Svejk
Možná je pro nás i lepší, že kolikrát nevíme co koupíme. Mamon je tak zlý a že otráví lidí je mu jedno. Ty, kteří toto svinstvo produkují a prodávají patří do kriminálu. U nás se říká kupuj maso u MMF Metger meines Vertrauens. Jen u řezníka, kterému důvěřují.Pak nejsou problémy. banan; banan;

Re: Růžový sliz

PříspěvekNapsal: 22 led 2012, 17:50
od drobek
Podívej, dlouho jsme to jedli a netušili. Určitě to nikoho nezabije, ale prostě je to hnus a neberu. Nechtěl jsem lidem nařizovat, jen upozornit, pootevřít lidem oči aby četli etikety. Když je na mase napsáno že obsahuje určité procento vody, kupuješ drahou vodu která se při vaření vypaří. Včera jsem chtěl koupit uzené, a hele, "Water added, 30%. - přidáno voda,. A šup s tím zpátky do police.

Re: Růžový sliz

PříspěvekNapsal: 22 led 2012, 18:46
od Mánek
Já už jsem téměř přešel na "staré dobré časy", tedy "udělej si doma sám, aspoň víš, co v tom máš!". :)

Re: Růžový sliz

PříspěvekNapsal: 22 led 2012, 19:05
od iva
maso v super-hyper nekupuji, dokonce se zdráhám i v Makru (alias Metro). :(
Už jsem někde psala, že když vyjedu pro kvalitní krůtí, vepřové a hovězí maso a uzeniny, ujedu 60 km. Tak jezdím jednou tam a podruhé onam... a ujedu 50, resp. 32 km :evil:

Re: Růžový sliz

PříspěvekNapsal: 22 led 2012, 19:09
od Brutzel-Svejk
S Metrem mám v Německu dobré zkušenosti. Zatím jsem tam s masem neměl problém.