New Mexico Green Chile Burgers

New Mexico Green Chile Burgers

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 16:57

New Mexico Green Chile Burgers
Jane Butel's Southwestern Kitchen

Suroviny:
1 1/2 Lb (700 g) hovězího připraveného jako výše
1 stroužek česneku, rozmačkaný
1 přiměřeně pepře, nešetřete
1 lžička cayanského pepře
1/2 lžičky soli
1/2 hrnku strouhaného sýra, pokud možno Monterrey Jack
4 hamburgerové housky - žemle
4 zelené chilli papriky, usekané. Nemáte - li, použijte normální zelenou papriku
4 plátky červené cibule
1 střední rajče, na plátky
4 listy salátu
salsa

Postup:
Maso smíchejte s česnekem, paprikami, pepřem černým i cayanským a solí. Vytvořte 4 placky a ty grilujte jak je máte nejradši.
Těsně před dokončením posypte rozkrojené žemle ustrouhaným sýrem a zapečte, aby zezlátly a sýr se rozpustil.
Na každou položte maso, list salátu, plátek cibule, rajčete. Servírujte se salsou, eventuálně s kopečkem zakysané smetany nebo quacamole. Případně oboje.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Recepty na hamburgery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x