Beskydská fazolačka

Beskydská fazolačka

Příspěvekod Mánek » 27 črc 2017, 06:57

Suroviny:
150 g strakatých fazolí,
300 g uzené krkovice nebo bůčku,
250 g kyselého zelí,
200 g kysané smetany,
2 polévkové lžíce hladké mouky,
sůl,
pepř

Popis přípravy:
V jednom litru vody uvaříme do měkka fazole. V druhém hrnci v jednom litru vody uvaříme uzené a zelí. Měkké maso vyjmeme, pokrájíme na kousky a vše slijeme dohromady. Polévku zahustíme smetanou, ve které zamícháme hladkou mouku. Dochutíme. Podáváme s chlebem.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Beskydská fazolačka

Příspěvekod j3david » 27 črc 2017, 06:59

znám, já rád .... akorát my nezahušťujeme
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Beskydská fazolačka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 27 črc 2017, 08:31

Skoro jako Sucholozska kyselice. Tam se přidávají hřibky praváky.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Polévky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x