Angreštová omáčka ke grilované či pečené makrele

Angreštová omáčka ke grilované či pečené makrele

Příspěvekod Dag » 12 lis 2010, 13:58

250 g zralého angreštu
sůl
cukr
1 kelímek husté zakysané smetany

V trošce vody rozvařím zralý sladký angešt. Rozmixuji do hladka, osolím a osladím podle chuti. Do vychladlé omáčky lehce vmíchám hustou zakysanou smetanu.
Chuť omáčky má být nakyslá.
Omáčka se hodí i k jiným masům a je proto vhodné v době zralého angreštu si pár málo slazených skleniček angreštové zavařeniny zavařit.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Zpět na Ostatní sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x