Fazolový salát- příloha ke grilovanému masu

Fazolový salát- příloha ke grilovanému masu

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 10:20

Fazolový salát- příloha ke grilování
Autorem receptu je Katka H.

Suroviny:
3 plechovky sterilovaných červených fazolí
1 sklenice Moravanky
1 menší salátová okurka
1 barevná paprika
6 středních rajčat
1 cibule nebo kousek pórku
1 zakysaná smetana
sůl, pepř

Příprava:
Z fazolí slijeme nálev,dáme je do větší mísy. Moravanku také slijeme, ale nálev zachováme. Obsah sklenice pokrájíme.
Cibuli nakrájíme nadrobno (pórek na kolečka), rajčata, okurku a papriku na kousky, jaké máme v salátu rádi.
Přidáme k fazolím. Smícháme s zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a ochutíme lákem z Moravanky. Případně ještě přikyselíme octem.

Necháme v chladnu asi hodinu proležet.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Saláty

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x