Hovězí pečeně po italsku

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: Hovězí pečeně po italsku

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 23 čer 2012, 14:32

Drobečku drobná otázka. Kde je sůl a pepř, ale neva už to vařím a dnes přijde návštěva tak to musí otestovat. Třeba stihnu i fotku. :AD

pecene.jpg
jen prudce opečené maso
pecene.jpg (57.24 KiB) Zobrazeno 1252 krát


pecene1.jpg
teď už v kastrůlku
pecene1.jpg (73.24 KiB) Zobrazeno 1252 krát


hovezi.jpg
Talir
hovezi.jpg (124.9 KiB) Zobrazeno 1145 krát
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1116
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Hovězí pečeně po italsku

Příspěvekod drobek » 23 čer 2012, 16:35

Nojo, sůl a pepř je základní ochucovadlo, bez toho to nejde. Je to tak samozřejmé, že jsem na to nemyslel.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1934
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Hovězí pečeně po italsku

Příspěvekod drobek » 28 črc 2012, 22:08

Jistě, hovězí. Ono se to v Česku jmenuje fšecko jinak, prostě to maso z krku co se u kraviček nejmenuje krk ale kdovíjak :o
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1934
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Předchozí

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x