Stránka 3 z 3

Re: Hovězí pečeně po italsku

PříspěvekNapsal: 23 čer 2012, 14:32
od Brutzel-Svejk
Drobečku drobná otázka. Kde je sůl a pepř, ale neva už to vařím a dnes přijde návštěva tak to musí otestovat. Třeba stihnu i fotku. :AD

pecene.jpg
jen prudce opečené maso
pecene.jpg (57.24 KiB) Zobrazeno 4664 krát


pecene1.jpg
teď už v kastrůlku
pecene1.jpg (73.24 KiB) Zobrazeno 4664 krát


hovezi.jpg
Talir
hovezi.jpg (124.9 KiB) Zobrazeno 4557 krát

Re: Hovězí pečeně po italsku

PříspěvekNapsal: 23 čer 2012, 16:35
od drobek
Nojo, sůl a pepř je základní ochucovadlo, bez toho to nejde. Je to tak samozřejmé, že jsem na to nemyslel.

Re: Hovězí pečeně po italsku

PříspěvekNapsal: 28 črc 2012, 22:08
od drobek
Jistě, hovězí. Ono se to v Česku jmenuje fšecko jinak, prostě to maso z krku co se u kraviček nejmenuje krk ale kdovíjak :o