Guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

Příspěvekod Mirďa » 16 pro 2013, 12:11

Tak ono, když nechám fazole dostatečně dlouho v kouři, tak do sebe ten kouř natáhnou. Ovšem souhlasím Josefem že možná jsou lehce předvařené, to se naruší struktura a kouř lépe vtáhnou. Toliko moje úvaha.... No a když nenatáhnou, tak mám přece tekutý kouř a ten dílo v hrnci dokoná :lol:
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 277
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

Příspěvekod Mánek » 16 pro 2013, 12:14

Já bych tedy tipoval ten tekutý kouř, určitě je to jednodušší nalít k čemukoliv do hrnce, než "udit každou fazoli zvlášť"! banan; :AD
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

Příspěvekod Mirďa » 16 pro 2013, 12:19

Jo jo, každou fazoli pěkně zvlášť omotat provázkem a pověsit na háček v udírně. Kilo fazolí = práce na celý den :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 277
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

Příspěvekod svato » 16 pro 2013, 16:32

fumigant to zaručene nebol, vydržte, možno sa mi podarí venovať Vám návod počas víkendu, ako predvianočný darček
Uživatelský avatar
svato
Grillman
 
Příspěvky: 104
Registrován: 11 lis 2010, 16:35

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

Příspěvekod Manana » 17 pro 2013, 18:00

Ten česnek by mě zajímal, nejedná se náhodou o "černý česnek" - viz na mé stránce http://www.manana.cz/vareni/zprava_show.php?&id=22 v Ranci surovin, (je tam i odkaz na zdroj, stojí 50g asi 100Kč).
S fazolema bych šel Mirďovi pomoct pokud by je dělal dle poznámky z 12.19.
Siempre remitir a mañana lo que puedes hacer hoy.
Uživatelský avatar
Manana
Kuchař
 
Příspěvky: 60
Registrován: 05 lis 2010, 08:56
Bydliště: Šumava

PředchozíDalší

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x