Stránka 2 z 5

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 21 led 2014, 10:43
od Mirďa
Žena by řekla: máš to tvrdé, hoď to do papiňáku (Papinův hrnec) bude to za půl hoďky. No jestli by mně vždycky netrefilo jak to slyším. Ji říkám že mně chce připravit o radost z vaření, olizování lžičky při skoušení atd. :D

Ovšem jinak to vypadá teda jako dost dobře vážení.

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 21 led 2014, 11:22
od Mánek
Papiňák je fajn když je fofr, jinak jednoznačně raději beru ty tři hodinky vůní, těšení se, pozorování jak to pomalinku bublá a ochutnávání! HP

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 21 led 2014, 11:33
od Mirďa
Přesně tak to vidím Mánku.... CC

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 21 led 2014, 11:34
od Brutzel-Svejk
Přesně hoši, To čekání. Povede, nepovede. Chutnání během vaření a degustace vína určeného pro tuto pochoutku. To je zážitek.

Ted budu pokračovat v psani receptu.

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 21 led 2014, 11:53
od Mirďa
Hlavně se jedem samým ochutnáváním nají dřív než to je hotové... :lol: