Fileto vodino – hovězí plátky z Řecka

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Fileto vodino – hovězí plátky z Řecka

Příspěvekod drobek » 13 lis 2010, 23:43

600 g zadního hovězího na plátky
1 střední cibule, nadrobno
1 stroužek česneku, na plátky pokrájený
100 g rajského protlaku
1 dl červeného vína
sůl.pepř
olej

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Dáme stranou, v témže oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek, potom rajský protlak a víno, zlehka povaříme. Vložíme zpět maso a dusíme do měkka. Omáčka musí zhoustnout.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

x