Borsos Bélszítokány - Hovězí s houbami a paprikou

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Borsos Bélszítokány - Hovězí s houbami a paprikou

Příspěvekod drobek » 13 lis 2010, 23:59

3 lžíce sádla
1 1/4 kg libového hovězího zadního
1 cibule na teninké plátky nakrájená
1 stroužek česneku, utřený
1 lžička sladké papriky
5 dkg nakrájených hub
2 velké zelené papriky, na proužky

Na sádle opečte maso do hněda, vyndejte. Na tuku osmahnete cibulku, potom přidejte česnek. Sundejte s ohně, přidejte sladkou papriku, zapíchejte, zpět na oheň. Vmíchejte houby a paprikové proužky, zamíchejte, přidejte maso a znova promíchejte.

Dejte plamen naplno a až to začne syčet stáhnete na co nejméně a zvolna duste. Pokud není dost šťávy, podlijte trochou vody nebo vývarem.
Duste až je maso měkké.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1934
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x