Stránka 3 z 5

Re: Transylvánský guláš

PříspěvekNapsal: 17 lis 2011, 16:06
od drobek
Stano, neboj, gulášová policie ne tě nepřijde, když to uděláš z hovězího. Tak mně tak napadá, vždyť guláše se z hovězího dělají, nevidím problém s měkkostí masa. No a kdyby měl být, což takhle dát hovězímu trochu "náskok"? Myslím jako dát tam zelí později, aby se nerozvařilo. Ale to už tu vlastně psala Dag.

Re: Transylvánský guláš

PříspěvekNapsal: 17 lis 2011, 19:38
od Stan
:D
V sobotu jdu do toho, protože ten recept je fakt krásnej. Tak mi drž palce.
Výsledek, pochopitelně, sdělím!

Re: Transylvánský guláš

PříspěvekNapsal: 17 lis 2011, 21:50
od Mánek
Zítra jedu ke snaše, je chudinka sama s vnučkou doma, protože vzhledem k politice zaměstnanosti, kterou provozuje naše tzv. "vláda", jel syn na práci do Němec. Tak hluboko jsme klesli...

No ale k věci: Protože mi psala, že má děsnou chuť na segediňák, tak se vyzkouší tahle varianta. Jasan, knedlíček domácí, pařený, žádná kupovaná potvora, no a maso bude z krkovice. :)

Foťák teda vezmu sebou, třeba z těch baterek ještě na nějaký snímeček trochu šťávy vydusím. banan;

Re: Transylvánský guláš

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011, 12:39
od Mánek
Podařilo se, ještě to fotilo. :)

Obrázek

Dobré je to, použita vepřová krkovička, domácí zelí a osobně vařený knedlík. :)

Re: Transylvánský guláš

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011, 17:34
od Dag
já jsem se také nechala zlákat, ale udělala jsem chybu, velkou, měla jsem málo času a tak jsem použila hrnec Papinův. A ono maso potřebuje dusit pěkně pomalu , aby bylo šťavnaté.
Takže můj příspěvěk nechť působí jak odstrašující případ.