Stránka 2 z 2

Re: Transylvánské vrstvené zelí

PříspěvekNapsal: 21 srp 2012, 23:52
od drobek
Ale vždyť to je totéž. BB

Re: Transylvánské vrstvené zelí

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 10:37
od iva
no, skoro... Ale bylo to dobré, všichni spucli svoji porci a pochválili. Jen choť utrousil cosi o variaci na Choucroute. Od té doby, co byl v Alsasku, na něj často vzpomíná.

Re: Transylvánské vrstvené zelí

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 17:00
od Dag
tohle je zajímavé i lákavé, ale je to na mne moc silné, i když by mně velmi zajímalo, co tam udělá ta rýže.Té klobásy je tam hodně, takže dělat to bez ní by bylo asi hloupé.....vidíš Drobku, jak mně tvůj předpis leží v hlavě, ale v těle mně zase leží žlučník.

Re: Transylvánské vrstvené zelí

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 22:24
od drobek
Já vím, že tam ta rýže působí podivně, tedy napsaná, ale koloszvárské zelí ho obsahuje taky. Jen tam se dělá směs, tady se to vrství. No ale v žaludku se to stejně smíchá. HP

Re: Transylvánské vrstvené zelí

PříspěvekNapsal: 03 zář 2012, 22:27
od drobek
A uvařilas bratrance toho co jsem napsal. Chutnalo? Hurá. Kdo by se staral o detaily. HP