Transylvánský guláš

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: Transylvánský guláš

Příspěvekod drobek » 17 lis 2011, 16:06

Stano, neboj, gulášová policie ne tě nepřijde, když to uděláš z hovězího. Tak mně tak napadá, vždyť guláše se z hovězího dělají, nevidím problém s měkkostí masa. No a kdyby měl být, což takhle dát hovězímu trochu "náskok"? Myslím jako dát tam zelí později, aby se nerozvařilo. Ale to už tu vlastně psala Dag.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1941
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Transylvánský guláš

Příspěvekod Stan » 17 lis 2011, 19:38

:D
V sobotu jdu do toho, protože ten recept je fakt krásnej. Tak mi drž palce.
Výsledek, pochopitelně, sdělím!
Stan
 

Re: Transylvánský guláš

Příspěvekod Mánek » 17 lis 2011, 21:50

Zítra jedu ke snaše, je chudinka sama s vnučkou doma, protože vzhledem k politice zaměstnanosti, kterou provozuje naše tzv. "vláda", jel syn na práci do Němec. Tak hluboko jsme klesli...

No ale k věci: Protože mi psala, že má děsnou chuť na segediňák, tak se vyzkouší tahle varianta. Jasan, knedlíček domácí, pařený, žádná kupovaná potvora, no a maso bude z krkovice. :)

Foťák teda vezmu sebou, třeba z těch baterek ještě na nějaký snímeček trochu šťávy vydusím. banan;
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Transylvánský guláš

Příspěvekod Mánek » 19 lis 2011, 12:39

Podařilo se, ještě to fotilo. :)

Obrázek

Dobré je to, použita vepřová krkovička, domácí zelí a osobně vařený knedlík. :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Transylvánský guláš

Příspěvekod Dag » 19 lis 2011, 17:34

já jsem se také nechala zlákat, ale udělala jsem chybu, velkou, měla jsem málo času a tak jsem použila hrnec Papinův. A ono maso potřebuje dusit pěkně pomalu , aby bylo šťavnaté.
Takže můj příspěvěk nechť působí jak odstrašující případ.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

PředchozíDalší

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x