Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Příspěvekod gmp » 28 čer 2015, 13:50

600 g drůbežích jater
2 malé cibule
3 lodyhy rebarbory
1 jablko
2 dl mléka (hrnek)
1 PL másla
Sůl, pepř bílý, majoránka, mouka

Játra očistím, operu (pod vodovodním kohoutkem – nebudu pět)zaliju 3 PL mléka, cibuli nakrájím na perka, jablko na osminky, oloupu, vyhodím jadřinec. Rebarboru očistím a posekám na kousky.
Na pánvi rozpálím olej, orestuji cibulku, lehce posolím, přidám jatýrka, popráším moukou. Až se mouka začne přichytávat, zaleju mlíkem. Podusím, až změknou.
Na druhé pánvi (hovořím o kuchyňském náčiní), roztopím kousek másla, přihodím jablko a rebarboru. Držím na pánvi, až mi jablka zrumění a rebarbora je tak napůl tvrdá – napůl měkká, prostě na skus. Přidám k játrům. Dokořením a přizdobím marjánkou, nejlépe čerstvou.
Uživatelský avatar
gmp
Kuchař
 
Příspěvky: 67
Registrován: 10 lis 2010, 21:26

Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x