Stránka 1 z 2

Omáčka k jehněčímu masu

PříspěvekNapsal: 06 led 2014, 10:56
od Brutzel-Svejk
Omáčka:
na drobno nakrájená cibulka osmahnuta na lžičce másla. Zalito Sherry vínem a trochou balsamikoveho tmavého octa. Zredukovat na mírném ohni. Osolit opepřit, dochutit dosladit třtinovým cukrem.

Re: Omáčka k jehněčímu masu

PříspěvekNapsal: 06 led 2014, 11:06
od j3david
Rychlý dotaz - Cherry víno je co? Třešňové víno? tzv. "čučo"?
Jinak takováto omáčka je přesně to co mi chybělo. Jehně se mi pase v mrazáku a čeká na svou chvíli.

Re: Omáčka k jehněčímu masu

PříspěvekNapsal: 06 led 2014, 11:13
od Mánek
Nemá to být spíš sherry? Cherry je fakt třešňové víno.

Re: Omáčka k jehněčímu masu

PříspěvekNapsal: 06 led 2014, 11:25
od Brutzel-Svejk
Je to Sherry. Nejak se mi to tam vloudilo spatne.

Re: Omáčka k jehněčímu masu

PříspěvekNapsal: 06 led 2014, 13:34
od Mánek
Mně se jehně ještě pase na tom co dostane do jeslí, v mrazáku mu poskytnu azyl až v březnu nebo dubnu. :)