Biftek po chorvatsku

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Biftek po chorvatsku

Příspěvekod drobek » 24 lis 2010, 00:19

Na 4 porce:
300 g mletého hovězího
1 cibule nadrobno nakrájená
1 malá konserva zeleninového leča
2 lžíce mléka
1 naložená kapie
2 lžíce kečupu
worcesthire
pepř a sůl
sladká paprika
pálivá paprika

Postup:
Cibuli smícháme s masem, kořením, solí, kečupem a mlékem podle pořeby, vytvoříme placičky a opečeme je na pánvi.
Maso vyjmeme a na pánvi podusíme lečo.
Na talíři uděláme věneček rýže, doprostřed dáme maso, vše zalijeme lečem a ozdobíme proužkem kapie.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1937
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Mleté maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x