Francouzské brambory

Co se nedá pod naše fóra umístit.

Re: Francouzské brambory

Příspěvekod drobek » 26 lis 2010, 22:47

Díky Dag, s tím už se dá něco dělat. :AB Philadelpia, to je jako hodně tuhé žervé, sourcream, to je zakysaná šlehačka hustoty jogurtu, já tím třeba ředím tu Philadelpia když dělám budapešťskou, no a sůl tu máme naštěstí taky. Tak, a ž vím jak nahradit Lučinu v téhle zemi hojnosti. :AD
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Francouzské brambory

Příspěvekod iva » 28 lis 2010, 10:53

Dag, Drobku, na Lučině je psáno, že je to smetanový termizovaný sýr - 36% sušiny a 25,5% tuku. Proto mne napadla ta Philadelphia. Jednou jsem ji koupila a připadala mi hodně podobná Lučině.
Uživatelský avatar
iva
Grillman
 
Příspěvky: 137
Registrován: 05 lis 2010, 10:06
Bydliště: Oleška - Středočeský kraj

Re: Francouzské brambory

Příspěvekod Dag » 26 bře 2011, 17:22

Hodí se a moc dobře se hodí i na čas předvelikonoční.
Byla to Ivo dobrota
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Francouzské brambory

Příspěvekod Haness » 15 čer 2011, 16:15

Lučinu jde dobře nahradit italským sýrem Riccotta (ten určitě půjde v USA sehnat) který se prodává podobně jako lučina v kelímcích. Akorát je dobré ho po přidání trošku osolit, protože je s Lučinou rozdílný v tom že není solený.
Haness
 

Předchozí

Zpět na Vše ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x