Babiččin koláč

patří nepostradatelně k dobré národní kuchyni

Babiččin koláč

Příspěvekod Mánek » 25 črc 2017, 05:17

0.jpg
0.jpg (28.15 KiB) Zobrazeno 253 krát


Suroviny:
2 hrnky polohrubé mouky,
2 hrnky krystalového cukru,
2 hrnky mléka,
1 hrnek nemletého máku,
1 hrnek oleje,
3 vejce,
1 prášek do pečiva,
čokoládová poleva

Popis přípravy:
Vejce a cukr vyšleháme.
Postupně přidáme olej, mléko, mák a mouku s práškem do pečiva.
Hladké těsto vylijeme na vymazaný a práškovým cukrem vysypaný plech.
Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
Ještě teplý koláč můžeme polít rumem, a na závěr polijeme čokoládou, nebo posypeme čokoládovými hoblinkami.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Moučníky a jiné sladkosti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x