Argentinská omáčka (samozřejmě ostrá)

Argentinská omáčka (samozřejmě ostrá)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 srp 2010, 13:39

Argentinská omáčka

Suroviny:
6 - 7 stroužků utřeného česneku
půl hrnku petrželky, nasekané nadrobno
půl hrnku čerstvého oregana (dobromysli), nebo přiměřeně sušeného
lžíce rozmělněných sušených chilli papriček
hrnek vařící vody
1 dl octa
1 dl olivového oleje
sůl a pepř

Vše smíchejte a nechte aspoň jeden den před použitím odležet. Vydrží v lednici až dva týdny. (nikoli v naší, sníme to dřív) Potřete maso před dohotovením a sundáním z grilu.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x