Jamajská grilovaná krůtí prsa
0,5 kg krůtích prsou
1 plechovka, ( 0,5 kg) ananasu plátkového nebo na kousky, ve šťávě
3 lžíce medu
1 lžíce oleje
1/4 lžičky skořice
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce cibulového prášku
1/4 lžičky soli
Smíchejte vše, včetně masa a ananasu v platikové míse s víkem, nebo v ziplog sáčku. Dobře protřepte a nechte 30 minut až 1 hodinu marinovat v chladu.
Potom vyndejte maso z marinády, tu nalejte do rendlíku a na mírném ohni nechte přejít varem.
Grilujte maso na mírném ohni asi 4 minuty po každé straně, nebo až je to propečeno a maso není uvnitř růžové.
Narovnejte na mísu a zalijte marinádou, teď už omáčkou, i s kousky ananasu.