Zpracování ryby od A až do ZET
Napsal: 09 pro 2012, 12:22
Protože hodně lidí tápe v tom, co s živou rybou - a nemusí to být nutně jen vánoční kapr, myslím, že tato videa, která natočil šéfkuchař pan Petr Stupka, mohou pomoci nejen tomu kdo rybu připravuje, ale hlavně i rybě samotné, aby byl její konec rychlý a pokud možno bezbolestný...
Usmrcení ryby:
http://www.youtube.com/watch?v=tL7ePJ64BJk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=1
Odstranění šupin
http://www.youtube.com/watch?v=y1EG-NPNLbU&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=2
Vykuchání:
http://www.youtube.com/watch?v=E2FTAl26QdE&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=3
Porcování:
http://www.youtube.com/watch?v=N18NndvAkAw&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=4
Odstranění kůže u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=8-b6-xwZ4zQ&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=5
Prořezání svalových kostiček u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=6
Ať se dílo podaří a ryba chutná!
Usmrcení ryby:
http://www.youtube.com/watch?v=tL7ePJ64BJk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=1
Odstranění šupin
http://www.youtube.com/watch?v=y1EG-NPNLbU&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=2
Vykuchání:
http://www.youtube.com/watch?v=E2FTAl26QdE&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=3
Porcování:
http://www.youtube.com/watch?v=N18NndvAkAw&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=4
Odstranění kůže u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=8-b6-xwZ4zQ&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=5
Prořezání svalových kostiček u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=6
Ať se dílo podaří a ryba chutná!