Hovězí na volný způsob

Hovězí na volný způsob

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 08 lis 2011, 15:45

Když se nudíš!!!

Hovězí se šťávou z černých fazolí

300gr hovězí kýty
2 pl tmavé sójové omáčky
1 pl hoisin
1 pl rýžového octa
1 pl rýžového vína
sezamový olej do woku nepoužívej k naložení masa
sáček Wok Sauce z černých fazolí ( později přidám recept na pastu která
je lepší než všechny stavy.)
Maso naložíme tak na 4 hodiny.
zelenina: jarní cibulka, paprika, čínské zelí, mrkev, 1/2 cibule, 2 stroučky
česneku.

Hovezi s stavou z cernych fazoli0.jpg


Zahřejeme olej a maso prudce orestujeme. Vezmeme z pánve, dáme nakrájenou
zeleninu a znovu orestujem. Tato má zůstat pevnější ve skusu. Maso vložíme zpět prohřejeme
a přelijeme zálivkou z fazolí.
Přílohou je Basmati rýže

Hovezi s stavou z cernych fazoli.jpg
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x