Medový bůček podle Petra Poštolky

Medový bůček podle Petra Poštolky

Příspěvekod Mánek » 26 črc 2017, 15:06

DSCF1670a.JPG
DSCF1670a.JPG (89.51 KiB) Zobrazeno 5664 krát


Suroviny:
1000 g bůčku,
sůl,
čerstvě mletý pepř,
2-3 lžíce medu,
2-3 lžíce vody

Popis přípravy:
Bůček zavakuujeme a uvaříme ve vodě při 75°C doměkka. Předvařený bůček necháme vychladnout, vyjmeme ze sáčku a sos uchováme zvlášť. Maso nakrájíme na kostky, okořeníme a na rozpálené pánvi nasucho opečeme dozlatova ze všech stran. Opečený bůček odložíme bokem, do pánve přidáme med, vodu, sos z masa a uvedeme do mírného varu. Omáčku promícháme, zredukujeme do zhoustnutí, do pánve vrátíme maso a za stálého míchání prohřejeme, aby se obalilo omáčkou.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x