Korejská žebra (Kalbi)

Korejská žebra (Kalbi)

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 22:23

Korejská žebra (Kalbi)
Honza Hurych

1/3 šálku sojové omáčky
1/4 šálku zelené cibulky, rozkrájené
2 lžíce hnědého cukru
1 1/2 lžíce červeného octa nebo vína
1 1/2 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
1 lžíce sezamového oleje
1 stroužek česneku, jemně nakrájený či rozdrcený
1 kávová lžička pepře

Žebra nařezejte maso tak, aby se zmenšila tloušťka masa a to se lépe propeklo (motýlkový řez). Smíchejte všechno na marinádu dohromady, přidejte maso a uzavřete. Nechte marinovat nejméně dvě hodiny, případně déle.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x