Stránka 1 z 1

Hovězí žebírka s medem a česnekem

PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 12:51
od Brutzel-Svejk
Recept od Honzy Hurycha

Suroviny:
4 hovězí žebra
1 dl ananasového džusu
3/4 dl sojové omáčky
1 dl medu
1 lžička sušeného zázvoru
2 stroužky utřeného česneku
1 cibule na kolečka

Postup:
Žebra uvařte skoro do hotova se solí a cibulí, nechte okapat.
Smíchejte všechny zbývající ingredience, nalijte na žebra a nechte marinovat asi 3-4 hodiny, občas obraťte.
Vyndejte a nechte okapat, marinádu nevylijte. Žebra dejte na gril, a za střední teploty grilujte asi 20 minut, za stálého pomazávání zbylou marinádou.

Re: Hovězí žebírka s medem a česnekem

PříspěvekNapsal: 22 říj 2014, 12:01
od miska12
Tak dlouho čekat?Křen,hořčice a čerstvy chleba.

Re: Hovězí žebírka s medem a česnekem

PříspěvekNapsal: 22 říj 2014, 12:55
od Mánek
ale to nebude ta chuť grilovaných, víš? :)