Ingredience:
700 g mletého hovězího masa,
1 lžička worchersterské omáčky,
1 chilli paprička,
1 lžíce hořčice,
mletý pepř,
2 vejce,
sůl
olej na potření grilovací pánve
Příprava:
Mleté maso smícháme s najemno usekanou chilli papričkou zbavenou semínek, hořčicí a vejci. Okořeníme solí a pepřem podle chuti a namočenýma rukama vytvarujeme oválné steaky. Rozehřejeme na vysokou teplotu grilovací pánev, lehce ji potřeme olejem a steaky grilujeme 3 až 5 minut z každé strany. Doba grilování záleží na tloušťce steaku a na požadovaném stupni propečení. Podáváme s bramborovým pyré, nebo vařenými či pečenými brambory.
http://www.mankuv-rybi-restaurant.estranky.cz/clanky/ostatni-recepty/recepty-na-gril/mlety-hovezi-steak.html