Grilované svíčkové řezy

Grilované svíčkové řezy

Příspěvekod Mánek » 04 zář 2014, 06:06

Ingredience:
4 řezy ze svíčkové (asi po 200 g),
6 lžic sójové omáčky,
1 dl suchého bílého vína,
1 dl suchého sherry,
2 lžíce medu,
pár kapek sherry octa

hrubá mořská sůl

Popis přípravy:
Ze sójové omáčky, bílého vína, sherry, medu a octa metličkou vyšleháme emulzi. Mírně naklepané maso vložíme do marinády, promícháme, aby se maso obalilo ze všech stran, zakryjeme fólií a dáme na 10 hodin do chladničky. Dobře okapané maso grilujeme po každé straně asi 4 minuty, na talíři ochutíme solí a podáváme s rýžovým salátem.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Grilované svíčkové řezy

Příspěvekod svato » 04 zář 2014, 23:26

ten šalát myslíš taký ryžovo-zeleninový?
Uživatelský avatar
svato
Grillman
 
Příspěvky: 104
Registrován: 11 lis 2010, 16:35

Re: Grilované svíčkové řezy

Příspěvekod Mánek » 05 zář 2014, 04:56

jj, přesně!
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun


Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x