Flambované steaky s česnekovým přelivem

Flambované steaky s česnekovým přelivem

Příspěvekod Mánek » 05 srp 2017, 04:38

Suroviny:
4 velké hovězí plátky,
olivový olej,
2 velké citrony,
8 stroužků česneku,
4 sklenky vysokoprocentního koňaaku,
sůl

Popis přípravy:
Maso nasucho opečeme na pánvi nebo na grilu. Česnek utřeme se solí a promícháme s citronovou šťávou. V pánvi rozehřejeme trochu oleje, a česnekovou míšenku prohřejeme. Steaky dáme na horký talíř, přelijeme koňakem a před hosty flambujeme. Potom opatrně přelijeme ochuceným olejem.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x