Hovězí plátky s tymiánem

Hovězí plátky s tymiánem

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 22:24

Hovězí plátky s tymiánem

l kg libového zadního hovězího na plátky nakrájeného
1,5 dl olivového oleje
1 dl nějakého oleje na vaření
3/4 dl citronové šťávy
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
1 lžička cukru
1/2 lžičky sušeného tymiánu

Smíchejte vše krom masa, a potom ve směsi maso marinujte přes noc. Grilujte za stálého potírání.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

x