Hovězí po New Yersejsku
Podle Zocka Clahana
1 kg svíčkové
bílá veka
Marináda:
2 lžíce hořčice
1 lžíce rozmačkaného česneku
2 lžíce worcesthire sauce
1 lžička pepře
Omáčka:
1/2 kg másla
4 lžíce worcesthire sauce
4 lžíce rozmačkaného česneku
4 lžíce Madeirského vína
2 lžičky pepře
1/2 lžičky soli
V hrnku rozpusťte máslo, přidejte vše ostatní a za stálého míchání 5 minut povařte.
Smíchejte ingredience marinády a marinujte očištěné maso, bez tuku, 1 - 2 hodiny při pokojové teplotě. Grilujte až je maso podle vašich představ hotové, sundejte na krájecí prkno a na gril dejte plátky veky. Nakrájejte maso na plátky 1/2 cm silné.
Na talíře položte chléb, na něj hromádku masa a zalijte horkou omáčkou.