Marinovaná a grilovaná roštěná

Marinovaná a grilovaná roštěná

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 22:38

Marinovaná a grilovaná roštěná
Mistr kuchař Emeril Lagasse

1,1 kg (2 1/2 pound) roštěné, London Broil, nebo i kližky (viz steakologie)
1/4 hrnku červeného vinného octa
1/4 hrnku suchého červeného vína
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce worcesthire sauce
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce Kreolské hořčice, nebo kremžské, nebo jiné hrubozrnné
1 lžíce Emerilovy Esence (viz suché směsi)
1 lžička hrubě mletého pepře
4 stroužky česneku, rozmačkané
Emerilova Domácí Steaková omáčka (viz sauce)
Maso dejte do plastikového pytle, máte-li ziplog bude to přímo výborné.

Smíchejte ocet, víno, olej, worcesthire, sojovou omáčku, hořčici, esenci, sůl, pepř a česnek. Vše nalijte na maso a marinujte v lednici 24 hodin, nejméně však 6. Maso vyndejte z marinády, osušte a grilujte jak to máte rádi. Když je hotov, nechte ještě aspoň 5 minut odpočinout před krájením.
Nakrájejte na plátky a podávejte se steakovou omáčkou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron

x