- DSCF1687a.JPG (100.41 KiB) Zobrazeno 5398 krát
Suroviny:2 kuřecí prsa (cca 400 g),
250 g kuřecích jater,
300 g cukety,
150 g cibule,
1 feferonka,
1 vejce,
sůl,
pepř,
1 lžíce solamylu,
olej na smažení
Popis přípravy:Všechny suroviny narájíme na kostky, dáme do mísy, přidáme vejce, olej a solamyl, osolíme a opepříme. Dobře promícháme a necháme v lednici marinovat alespoň dvě hodiny. Ve woku rozpálíme vyšší vrstvu oleje a směs v něm za stálého promíchávání zprudka osmažíme, dokud se na povrchu kostek neudělá krusta. Poté vyjmeme drátěnou naběračkou, necháme okapat tuk, a podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami, případně s dobrým chlebem.