Ústřicová omáčka

Ústřicová omáčka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 02 říj 2011, 12:53

Hnědá omáčka s výraznou vůní, která je oblíbená v asijské kuchyni. Jejím základem je extrakt z ústřic vařených v solném roztoku a v omáčce z fermentovaných sojových bobů. Používá se k ochucení pokrmů z masa, zeleniny a ryb.


Ústřicová omáčka.jpg
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Přísady

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x