Na čem grilujeme.
Napsal: 04 zář 2012, 22:44
Loni jsme na cestách viděli tuhle drobnost a zatoužili po ní. Doma grilujeme na větším zařízení, tohle je opravdu na cesty.
Vyrábí malá firma v Oregonu, jmenuje se to Son of hibachi. Typicky son of a bich se překládá jako zkurvysyn, tady si trochu zažertovali, jak víme hibachi je japonský druh grilu, bez víka.
První obrázek, takhle to vypadá složené a taky připraveno k podpálení. Ve stranách jsou brikety, grily je drží když se strany zavřou a tím vznikne i komín, kde se brikety krásně zapálí. Na tomhle obrázku jsou brikety připraveny, naloženo. A takhle to vypadá otevřené.
Vyrábí malá firma v Oregonu, jmenuje se to Son of hibachi. Typicky son of a bich se překládá jako zkurvysyn, tady si trochu zažertovali, jak víme hibachi je japonský druh grilu, bez víka.
První obrázek, takhle to vypadá složené a taky připraveno k podpálení. Ve stranách jsou brikety, grily je drží když se strany zavřou a tím vznikne i komín, kde se brikety krásně zapálí. Na tomhle obrázku jsou brikety připraveny, naloženo. A takhle to vypadá otevřené.