Stránka 1 z 4

Na čem grilujeme.

PříspěvekNapsal: 04 zář 2012, 22:44
od drobek
Loni jsme na cestách viděli tuhle drobnost a zatoužili po ní. Doma grilujeme na větším zařízení, tohle je opravdu na cesty.
Vyrábí malá firma v Oregonu, jmenuje se to Son of hibachi. Typicky son of a bich se překládá jako zkurvysyn, tady si trochu zažertovali, jak víme hibachi je japonský druh grilu, bez víka.
První obrázek, takhle to vypadá složené a taky připraveno k podpálení. Ve stranách jsou brikety, grily je drží když se strany zavřou a tím vznikne i komín, kde se brikety krásně zapálí.
hib4.jpg
hib4.jpg (70.56 KiB) Zobrazeno 10278 krát
Na tomhle obrázku jsou brikety připraveny, naloženo.
hib3.jpg
hib3.jpg (82.41 KiB) Zobrazeno 10278 krát
A takhle to vypadá otevřené.
hib2.jpg
hib2.jpg (59.01 KiB) Zobrazeno 10278 krát

Re: Na čem grilujeme.

PříspěvekNapsal: 05 zář 2012, 08:30
od Mánek
Hezká věcička, a hlavně na cesty skladná.

Re: Na čem grilujeme.

PříspěvekNapsal: 05 zář 2012, 09:35
od Brutzel-Svejk
Video k tomuto grilu.

http://www.youtube.com/watch?v=LVDXeAjZARg

Taska pro gril vydrzi teploty az do 370 stupnu.

Re: Na čem grilujeme.

PříspěvekNapsal: 05 zář 2012, 09:39
od Mirďa
Hmm tak tohle v nabídce namám, to musím napravit!

Re: Na čem grilujeme.

PříspěvekNapsal: 05 zář 2012, 09:50
od Brutzel-Svejk
Prave jsem ti to chtel navrhnout.