Stránka 1 z 1

Kotlety s kořeněnou pastou

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011, 15:56
od drobek
Everyday food
grilledporkspice_lg.jpg
grilledporkspice_lg.jpg (13.05 KiB) Zobrazeno 3828 krát

4 stroužky česneku, utřené
3 lžíce rostlinného oleje, plus další na gril
2 lžíce hnědého cukru
2 lžíce hrubé soli
2 lžičky papriky
1 / 2 lžičky mletého pepře
1 / 2 lžičky kajenského pepře
4 kotlety i s kostí

V misce smíchejte česnek, olej, cukr, sůl, papriku, pepř, kajenský pepř a umíchejte pastu.
Obalte vepřové kotlety pastou a zabalte plastikovou fólií. Nechte v lednici marinovat 1 hodinu, ne víc než 3.
Rozehřejte gril na středně vysokou teplotu, očistěte a lehce olejem potřete rošt.
Grilujte maso 5 minut po každé straně pro středně propečené.
Nechte odpočinout 5 minut před podáváním.

Re: Kotlety s kořeněnou pastou

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011, 18:07
od Mánek
A tohle se mi líbí. Jenom asi místo kotlet naložím oblíbenou krkovičku, přece jenom mi víc chutná! :)

Re: Kotlety s kořeněnou pastou

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011, 19:41
od drobek
Nám taky, já nerad ožužlávám kosti. :lol:

Re: Kotlety s kořeněnou pastou

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011, 17:20
od Dag
Takovéhle kosti bych ožužlávala s chutí. Vypadá to keásně a bude to taky krásně chutnat. Díky, Drobku.