Kotlety s kořeněnou pastou
Napsal: 18 črc 2011, 15:56
Everyday food
4 stroužky česneku, utřené
3 lžíce rostlinného oleje, plus další na gril
2 lžíce hnědého cukru
2 lžíce hrubé soli
2 lžičky papriky
1 / 2 lžičky mletého pepře
1 / 2 lžičky kajenského pepře
4 kotlety i s kostí
V misce smíchejte česnek, olej, cukr, sůl, papriku, pepř, kajenský pepř a umíchejte pastu.
Obalte vepřové kotlety pastou a zabalte plastikovou fólií. Nechte v lednici marinovat 1 hodinu, ne víc než 3.
Rozehřejte gril na středně vysokou teplotu, očistěte a lehce olejem potřete rošt.
Grilujte maso 5 minut po každé straně pro středně propečené.
Nechte odpočinout 5 minut před podáváním.
4 stroužky česneku, utřené
3 lžíce rostlinného oleje, plus další na gril
2 lžíce hnědého cukru
2 lžíce hrubé soli
2 lžičky papriky
1 / 2 lžičky mletého pepře
1 / 2 lžičky kajenského pepře
4 kotlety i s kostí
V misce smíchejte česnek, olej, cukr, sůl, papriku, pepř, kajenský pepř a umíchejte pastu.
Obalte vepřové kotlety pastou a zabalte plastikovou fólií. Nechte v lednici marinovat 1 hodinu, ne víc než 3.
Rozehřejte gril na středně vysokou teplotu, očistěte a lehce olejem potřete rošt.
Grilujte maso 5 minut po každé straně pro středně propečené.
Nechte odpočinout 5 minut před podáváním.