Grilované sele

Grilované sele

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:42

Grilované sele
Podle Jacka McDavida

Recept je pro 45 kg velké sele.

Nádivka:
10 jablek nahrubo usekaných
45 dkg hnědého cukru
1/4 hrnku soli
10 liber (4,5 kg) mletého vepřového
2 velké hlávky zelí, nakrájeného na nudličky

Sele osolte zevně i zevnitř, vyplňte nádivkou a grilujte zvolna 10 - 11 hodin při teplotě 135°C
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x