Vepřová pečeně v hořčici
Napsal: 23 srp 2010, 00:58
Vepřová pečeně v hořčici
Southern Living Cooking School
1 - 1,5 kg vepřové pečeně bez kosti
4 lžíce francouzské (Dijonské) hořčice
1 lžíce hrubě mletého pepře
4 lžíce hořčicového semínka
Maso potřete hořčicí a posypte pepřem. Hořčicové semínko nasypte na talíř a maso v něm oválejte. Grilujte na mírném ohni asi 45 minut, dokud vnitřní teplota není 70°C.
Nechte 10 minut odpočinout, potom krájejte.
Southern Living Cooking School
1 - 1,5 kg vepřové pečeně bez kosti
4 lžíce francouzské (Dijonské) hořčice
1 lžíce hrubě mletého pepře
4 lžíce hořčicového semínka
Maso potřete hořčicí a posypte pepřem. Hořčicové semínko nasypte na talíř a maso v něm oválejte. Grilujte na mírném ohni asi 45 minut, dokud vnitřní teplota není 70°C.
Nechte 10 minut odpočinout, potom krájejte.