Stránka 1 z 1

Grilovaná krkovička

PříspěvekNapsal: 23 srp 2010, 01:13
od drobek
Grilovaná krkovička
Penda z Labuznik.com

4 plátky vepřové krkovičky (a 200-250 g)
olej
Marináda:
2 drobně nasekané cibule
4 lžíce oleje
3 lžíce vinného octa
2 lžíce kečupu
1 lžičky worcesteru
špetka pálivé papriky
stroužek česneku, rozdrcený
1 lžička pepře
sůl
cukr
oregano (nebo majoránka)
petrželka
Vše smíchat.

Plátky krkovičky naložíme do marinády a ponecháme je v ní přes noc. Před dalším zpracováním vyjmeme krkovičku z marinády, osušíme ji a pak na olejem potřeném rozpáleném grilu každý plátek po obou stranách 5 minut opékáme.

Re: Grilovaná krkovička

PříspěvekNapsal: 08 čer 2014, 11:19
od j3david
Tak musím říct, že jsem se rozhodnul toto vyzkoušet tak jak je, otrocky, bez jakékoliv improvizace. A dopadlo to náramně!

Re: Grilovaná krkovička

PříspěvekNapsal: 09 čer 2014, 08:47
od drobek
Gratuluju nám oběma HP