Steak z tuňáka s bylinkovým olejem.

Steak z tuňáka s bylinkovým olejem.

Příspěvekod drobek » 18 srp 2010, 16:41

Steak z tuňáka s bylinkovým olejem
Americas Test Kitchen

4 steaky z tuňáka, 1 1/2 " (3,5 cm) silné
2 lžíce extra virgin olivového oleje
sůl a pepř

Na bylinkový olej:
1/4 hrnku extra virgin olivového oleje
1 1/2 lžičky strouhané citrónové kůry
1 středně velký stroužek česneku, rozdrcený
1/4 lžičky drcených chilli papriček

Rozpalte olej se všemi přísadami v kastolku, nechte vychladnout.
Steaky potřete bylinkovým olejem, posolte a popepřete. Grilujte na středně silném ohni. 2-3 minuty pro "syrové", 3-4 minuty pro "středně propečené"po každé straně, až jsou stejnoměrně a dobře až do středu propečené. Ihned servírujte.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (53.3 KiB) Zobrazeno 1819 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

cron

x