Marinovaný losos s křenem
Napsal: 19 srp 2010, 18:47
Marinovaný losos s křenem
2 lžíce nastrouhaného křenu
1 středně velká cibule, jemně usekaná
3 lžíce balsamicového octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžička jemně nasekané čerstvé rozmarýny
1 stroužek česneku, rozdrcený
1/4 lžičky soli
1/8 lžičky pepře
Olivový olej (sprej) na naolejování folie
6 lososových filé, asi 15 dkg ( 5 ounces ) každá. Rybí filé je krájeno po délce, rybí steak napříč.
V mixeru zpracujte vše krom lososa a olivového spreje. Každé filé dejte zvlášť na naolejovaný alobal, na to dvě lžíce umixované směsi. Zabalte volně, aby se to mohlo nafukovat. Grilujte asi 6 - 10 minut, dle síly lososových filé. Pak rozbalte jeden balíček a vidličkou zkuste, zda se snadno rozpadá.
2 lžíce nastrouhaného křenu
1 středně velká cibule, jemně usekaná
3 lžíce balsamicového octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžička jemně nasekané čerstvé rozmarýny
1 stroužek česneku, rozdrcený
1/4 lžičky soli
1/8 lžičky pepře
Olivový olej (sprej) na naolejování folie
6 lososových filé, asi 15 dkg ( 5 ounces ) každá. Rybí filé je krájeno po délce, rybí steak napříč.
V mixeru zpracujte vše krom lososa a olivového spreje. Každé filé dejte zvlášť na naolejovaný alobal, na to dvě lžíce umixované směsi. Zabalte volně, aby se to mohlo nafukovat. Grilujte asi 6 - 10 minut, dle síly lososových filé. Pak rozbalte jeden balíček a vidličkou zkuste, zda se snadno rozpadá.